Matematika in zgodba

Zakaj matematika in zgodba? Logiko cenimo enako kot navdih, matematiko projekta enako kot njegovo zgodbo. Več o nas.

Zakaj sodelovati z nami?

Izhajamo iz vaših potreb. Vi potrebujete tako zgodbo kot matematiko, če želite na razpisih uspeti. Mi smo oboje, matematika in zgodba. Smo verjetno vse, kar projekt potrebuje. Že z imenom in sloganom se torej popolnoma ujemamo z vami in vašim delom.

Najrajši delamo z ljudmi, ki so prijazni, in s projekti, ki so odprti za prijateljstva. Takrat se lahko usedemo ter ob kavi poiščemo želje, postavimo cilje in oddamo prijavo projekta na primerne razpise. Matematika in zgodba želi sodelovati z “zanimivimi podjetniškimi, kreativnimi in družbenimi projekti” in to smo zapisali tudi v poslovni načrt. Če imate tak projekt, vas bomo najlažje peljali na kavo tako, da nas pokličete ali nam pošljete e-mail. Zagotovo se bomo povezali tudi, če se nam ne oglasite. Le malo dlje bo trajalo, da vas najdemo.

S svojim delovanjem želimo prispevati k razvoju družbe in okolja. Za javne in zasebne organizacije s področij kulture, izobraževanja, sociale, mladine pridobivamo nepovratna sredstva na razpisih. Zanimajo nas tudi ekološka in tehnološka prizadevanja k boljšemu svetu. Prebiramo literaturo za startupe in mikro podjetja, za mala in srednja podjetja pa lahko najdemo največ razpisov.

Kdor lahko te tri sklope združi v inovativen projekt, ima naše storitve zastonj. Za vedno. Tako močno verjamemo. In če komu verjamemo še močneje, prispevamo zraven. Več o tem po letu 2015. Res, tudi Matematika in zgodba ima svojo zgodbo.

Do sedaj (trk na les) nam ni bilo treba velikokrat sodelovati z zlovoljnimi, slabonamenskimi in zaprto-nezaupljivimi ljudmi. Radi bi sodelovali z vami, radi pa bi tudi ohranili število takih strank na konstanti. Če se razumemo, smo za skupaj! ☺

Kdo smo?

Andrej UrbancZa zdaj v največji meri matematiko računam in zgodbo pišem Andrej Urbanc. Po potrebi mi na pomoč priskočijo zunanji strokovnjaki za kulturne, socialne in podjetniške razpise.

(Razlog, da je spletišče večinoma napisano v množini, je v cilju, da se podjetje do konca leta 2015 tako razširi, da bo zaposlovalo nove sodelavce – do takrat bo tudi spletna stran vsebinsko predvidoma enaka. In bo tudi “kdo smo” poglavje obsegalo množino.)

Andrej Urbanc, torej.
Pijem kavo in zeleni čaj. Pišem poezijo in igram peš-hokej v telovadnici. Kombiniram deločitnice med Kranjem in Belo krajino. Sem soustanovitelj enega mladinskega in enega kulturnega društva. Bolj mi je všeč Nick Cave kakor Nicki Minaj. Imam sicer LinkedIn Andrej Urbancprofil, na sestanek pa vseeno pojdimo rajši v živo.

Formalni podatki

Matematika in zgodba, projektno svetovanje, d.o.o.
Ulica Tuga Vidmarja 2, 4000 Kranj
Kontakt prek e-pošte: ojla@matematikainzgodba.si
Kontakt prek telefona: 040 522 407
DŠ: 38071401, nismo zavezanec za DDV.
TRR: SI56 6100 0000 3519 992, Delavska hranilnica

Z veseljem bi radi izvedeli več o vaših projektih.
Takole lahko stopite v stik z nami:

Naslov

Matematika in zgodba, d.o.o.
Tuga Vidmarja 2, 4000 Kranj

Socialna omrežja

LinkedIn
Facebook

Novice


Matematika in zgodba

Ustvarjeno v Sloveniji. ©2015 Matematika in zgodba, d.o.o.Razpis je pol zdravja.

Piškotki